מחשבות

מיתוג מחדש לחברת האיפור mac

מיתוג מחדש לחברת האיפור MAC

במסגרת קורס מיתוג, התבקשנו לבחור מותג קיים ולבחור לו קהל יעד חדש שונה מהקהל המקורי, כך שייעוד המותג וכל השפה שלו משתנה בהתאם. החברה בה בחרתי היא חברת האיפור הבינלאומית MAC, קהל היעד החדש אשר בחרתי עבורה הוא יחידת המסתערבים.

מאנצ׳מע: חטיף פופקורן וסירופ מייפל

מאנצ׳מע: חטיף פופקורן וסירופ מייפל

מאנצ׳ הוא רצון עז לאכול מלוח או מתוק או שילוב של שניהם ולרוב הוא מגיע בלילה. החטיף נוצר בכדי לענות על הצרכים העולים במהלך המאנצ׳.

סוכריות אוממי

מעבדה: יצירת תדמית לסוכריות אוממי

אוממי הוא הטעם החמישי (חמוץ, מתוק, מלוח, מריר ואוממי). חווים אותו בעיקר במונוסודיום גלוטומט. דמיינו רוטב סויה, רק בלי מלח.

אל על- הכי בבית בעולם?

אל על- הכי בבית בעולם?

אל על נתפסה במהלך השנים כחברה הלאומית של המדינה, למרות היותה חברה פרטית. משהו בחברה זו מחובר עמוק לעצב הישראלי. זה הנכס, הפרפור הקטן בבטן במראה מטוס אל על ממריא דרך דמעה שקופה.

בניית תדמית לחברת “Ultrawave” חברה לייצור גלשנים ובורדים

מעבדה: בניית תדמית לחברת “Ultrawave” חברה לייצור גלשנים ובורדים

הפרויקט עוסק בבניית תדמית חדשה לבית-עסק. האנרגיות, שמחת החיים וחבר אחד טוב- כזה שמשאיר אותי צעירה ובועטת שגולש בעצמו, לרצות לעסוק דווקא בתחום שאין לי בו שום ניסיון.

TUNK - בניית תהליך מיתוג לתמצית של מיץ הסלט בהנחיית פדי מרגי

מעבדה: בניית תדמית למותג מזון TUNK

במסגרת הפרוייקט, התבקשנו ליצור תדמית כוללת למוצר מזון אהוב. בחרתי למתג את התמצית של מיץ הסלט. במשפחתי ה-TUNK )ביידיש "לתבול"( הינו החלק שנותר בקערת הסלט בסוף הארוחה והסועדים סביב השולחן נוהגים לתבול בו את הלחם.

מקום שלישי בתחרות עיצוב שטרות של מדינת ישראל

מקום שלישי בתחרות עיצוב שטרות של מדינת ישראל

לא כל יום נופלת למעצב זכות לעצב שטרות של מדינה. סדרות של שטרות מחולפות לעיתים רחוקות מאוד. בנק ישראל בחר לערוך תחרות עיצוב בין מעצבים, לעיצוב סדרת שטרות חדשים בנושא של משוררים.

מעבדה: יצירת תדמית לרשת חנויות ספרים, סרטים ומוזיקה

מעבדה: יצירת תדמית לרשת חנויות סרטים, ספרים ומוזיקה

במסגרת הפרוייקט, נתבקשנו ליצור תדמית לרשת הכוללת מספר סניפים. מחד להתייחס לתדמית הכוללת של הרשת ומאידך להקדיש התייחסות חזותית ברמה המקומית. בחירתי הייתה רשת חנויות מוזיקה, ספרים וסרטים.

יצירת חוויה במיתוג

מיתוג חוויתי – אפשר גם אחרת

שני שבילים ביער: לבחור או לדחות –אך פניתי בזה שדרכו בו פחות
וזה ההבדל ששינה את הכל (רוברט פרוסט, 1920)

״שבע אימהות״

מעבדה: שבע אימהות פרוייקט הגמר של נעמה אביטבול

הסיפור של “שבע אמהות” התחיל ביום בו הגענו לראשונה לישוב ניצן לאחר שמשפחתי ואני פונינו מגוש קטיף ב-2005. בעקבות הפינוי רבים ממפוני גוש קטיף, ביניהם תושבי ניצן, נותרו מחוסרי עבודה עד היום. בפרוייקט שלי אני מבקשת להציג פיתרון, אולי קטן, אבל כזה שמדבר על תקווה והתחלה חדשה וחיובית.

מעבדה: ה"חרם" עיצוב קטלוג על פי נרטיב אישי"

הקטלוג עוסק בסיפור אישי שלי על חרם שעברתי בילדותי. בחרתי בסיפור זה עקב ההשפעה העצומה שלו על חיי ואני מאמינה שהוא יכול ליצור הזדהות רבה בקרב רבים שעברו חוויה דומה.

מוצר פרימיום

פוזה מיותרת או מוצר מצוין? תכירו את ה"פרימיום"

פרימיום. רק אמירת המילה בקול רם – בתיבול מבטא אנגלי קל – מעניקה תחושת חשיבות ואיכות. לא מאמינים? תשאלו את מומחי השיווק שמודעים לחולשותינו ולא מהססים להפריד מוצרים מהמדפים, לעטוף אותם באופן מינימליסטי ולגבות מחיר יקר. מתי זה מצליח? מתי זה סתם מקומם ואיך גם זה קשור לקוטג'?

עיצוב קטלוג אופנה לבוטיק

מעבדה: "המציצן" קטלוג אופנה עם נרטיב אישי

במסגרת הפרויקט, בחרתי לעצב קטלוג לבוטיק האופנה כתומנטה, המפרסם שמלות נשים מנקודת מבטו של מציצן. בשלב הראשון של העבודה, ניסיתי להכניס את עצמי לתפקיד המציצן.

מיתוג חוויתי - הקשר בין הסביח של עובד לאפל

מיתוג חוויתי- הקשר בין הסביח של עובד לאפל

″אנחנו צרכנים מטבענו. הדברים שבבעלותנו מוסיפים משמעות לחיינו, וזה נכון לגבי כל אוכלוסיית העולם כמעט. ‎אנחנו קונים, מחליפים, נותנים, אוצרים ונוצרים אותם. הדברים שבחרנו לחיות איתם אינם חפצים דוממים, אנו עוטפים סביבם את דמיוננו. אנו מביעים דרכם את עצמנו. אנו הופכים אותם לדברים החשובים לנו″. (קווין רוברטס מנכ"ל סאצ'י את סאצ'י.)

מיתוג רגשי

התפוח הרגיש | על אפל ומיתוג רגשי

חברה טובה שלי חזרה זה עתה מביקור בתפוח הגדול. זה היה לה ביקורה הראשון בעיר הגדולה. היא סיפרה לי על ההתרשמות שלה את העיר המדהימה הזו – הרחובות, הבניינים, הפארקים והאנשים. תוך כדי שיחה, היא גם סיפרה לי שביקרה בחנות הדגל של apple בשדרה החמישית.

יצירת תהליך מיתוג וזהות רשת "ארטא" עבור צורכי אמנות

מעבדה: יצירת זהות לרשת צורכי אמנות "ארטא"

במסגרת הפרויקט בחרתי ברשת החנויות לציוד אמנות, גרפיקה וציוד משרדי הותיקה בישראל. 
בעת ביקורי הרבים בחנויות הרשת, ראיתי כי מלבד ללוגו המיושן שקיים כבר למעלה מ-40 שנה, אין שום זהות אחידה למראה החנויות וכן חסרה בה היוקרתיות והיחודיות של רשת המובילה בתחום.

אם תמתגו אין זו אגדה – חשיבות יצירת מיתוג למדינה על פי ערכיה ?

אם תמתגו אין זו אגדה – איך אורזים מדינה?

לישראל יש המון מה להציע: חופים, אוכל טוב ואתרים היסטוריים ועתיקים. אז למה כשרושמים israel בגוגל מקבלים בעיקר מפות, חיילים ומחבלים? החדשות הרעות: תוצאות החיפוש הן רק סימפטום, המחלה יותר עמוקה. החדשות הטובות: יש פתרון.

מיתוג ערים

מיתוג ערים: ומהי המילה של העיר שלכם?

כשתשאלו תושבי ערים בעולם מהי המילה שמייצגת הכי טוב את עירם, רובם ישיבו לכם באותה התשובה. מי דואג למיתוגן של הערים, איך זה קשור לכסף ואיך עושים זאת כהלכה? לפניכם שלושה סיפורים של ערים מצויינות אשר עברו תהליך של שינוי.

עיצוב אריזות הבשמים

עיצוב מחוץ לקופסא: איך אורזים ריח?

נדמה, שהנחת המוצא בתיאוריה ובמעשה, הינה שככל שהדבר נוגע לאריזתו של מוצר, משתדלים לחסוך בעלויות. אולם, שונה הוא הדבר, כאשר מדובר באריזות של בשמים. לעתים, האריזה, שכוללת את הבקבוק של הבושם וכן את הקופסה בה הוא מונח, עולות יותר מתכולתו. מדוע אם כן, זה קורה דווקא בקטגוריה זו של מוצרים?

עיצוב: באריזות צנצנות הדבש, פחות זה יותר

עיצוב: בצנצנות הדבש, פחות זה יותר

כפי שעולה מציורי קיר במערות ממקומות שונים בעולם, האדם גילה את הדבש עוד בתקופה הפרה-היסטורית. מהר מאוד החלו לייחס לדבש סגולות של יוקרה ובריאות וגם כשראו בו כמקור מזון, הוא נתפס כמשהו מיוחד: בסין, ביוון ובמצרים העתיקה, נהגו לעשות שימוש בדבש במהלך טקסי קבורה. בזמנו סברו, כי הדבש שיונח ליד המת ישמש לו כמזון לאחר שישוב לחיים.

בירה מודרנית - תהליך עיצוב חדשני למותגי הבירה השונים

בירה מודרנית | עיצוב חדשני למשקה העתיק

עד לפני כעשור, נדמה שניתן היה להבחין בבירור בהתאמה בין היות הבירה בין המשקאות האלכוהוליים העתיקים בעולם (שנוצר לראשונה לפני למעלה מ-6,000 שנה) לבין האסטרטגיה לפיה שווקו מותגי הבירה השונים. רוב מותגי הבירה נהגו להתכתב עם עברם המפואר, בדומה למשקאות אלכוהוליים אחרים, ושידרו מסורתיות, איכותיות ויוקרה.

סטריאוטיפים בחברה הישראלית

מעבדה: "הרמז" הגירסה הישראלית

בפרוייקט הגמר שלי בחרתי לעסוק בנושא "סטריאוטיפים בחברה הישראלית". במסגרת הפרוייקט, יצרתי משחק קופסא חדש המבוסס על משחק הקופסא הנוסטלגי והמוכר "CLUE" מטרת המשחק היא לפענח מקרה רצח באמצעות חשיפתם של הרוצח, כלי הרצח וזירת הרצח. המשחק המקורי הוא בעל אופי אנגלי מובהק, אותו תרגמתי למשחק בעל אופי ישראלי טיפוסי, הן בתוכן והן בעיצוב.

אריזת eco friendly – לשם שמירת על איכות הסביבה או להגנתה?

אריזת eco friendly – לשמירת הסביבה או להגנתה?

בשונה מכתבות המדור שהתפרסמו עד כה והתמקדו במוצרים השייכים לקטגוריה אחת, הנושא שנבחר השבוע הוא בתחום ה"ירוק" שחוצה קטגוריות וצובר תאוצה עם השנים.

מ.ט.י – הרשות לעסקים קטנים ובינוניים בישראל מרכז לטיפוח יזמים

אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני
האם הלוגו והחזות שלכם מעבירים את המסר?

ריאיון במגזין טיים אאוט

ריאיון במגזין טיים אאוט

ראיון עם פדי מרגי – המעצב שזכה בתחרות מעצבים ארצית ומכאן הפך למעצב הבית של המותג חישגד במפעל הפיס.

המותגים הפרטיים

מבחן האישיות של המותג הפרטי

המותגים הפרטיים בארץ מצויים בפאזה ישנה של עיצוב פשוט ולא מבודל – וחבל.

פרסום כרזה במגזין A5

פרסום כרזה במגזין A5

A5 הינו מגזין יצירה רב תחמי, המציג בכל גיליון נושא חתך מסויים ואת הביטויים הגפיים שלו, כעיצוב , אמנות, צילום, טיפוגרפיה, קומיקס, טקסטים ועוד.

תשוקה ומיניות בעיצוב תכשירי שיער וטיפוח

תשוקה ומיניות בעיצוב תכשירי שיער וטיפוח

זה לא סוד ששיער מטופח הוא בעל השפעה רבה על חיינו. בשוק קיים מגוון עצום של מוצרים, המקשה על הבחירה.אריזות משעשעות, אינטליגנטיות או יוקרתיות, מסייעות לצרכנים להבין את טיב המוצר. כל האריזות המיוחדות – בכתבה שלפניכם.

שוק משקאות האנרגיה: העיצובים שיעוררו אתכם

שוק משקאות האנרגיה: העיצובים שיעוררו אתכם

שוק משקאות האנרגיה העולמי המוערך ביותר מ-30 מיליארד דולר, צפוי לגדול ביותר מ-66% עד 2014. כגודל השוק כך ייחודיות העיצובים וקהל היעד השונה. מפחית בצורת נורה עד פחית של דורסל; העיצובים שיכניסו בכם אנרגיה.

פרסום עבודה בHOW Design Magazine

פרסום עבודה בHOW Design Magazine

מאגר מידע עסקי וקריאטיבי, עבור מעצבים גרפים אשר מציג סקירה של טכנולוגיות חדשות, תהליכי עבודה של פרויקטים מובילים, עצות יעילות ועוד.

אריזות התבלינים מתבלות לנו את החיים

האריזות של התבלינים מתבלות לנו את החיים

שימוש בשפה הומוריסטית, יצירת חוויה נוסטלגית וצבעוניות בולטת – הרטבים והתבלינים מגיעים באריזות שמסייעות לארוחה להיראות מושקעת רק מעצם הנחתם על השולחן. אורח החיים האינטנסיבי שלנו הופך את הזמן לאחד מהמשאבים היקרים ביותר.

בקבוקי יין: עיצובים תוססים לקהל הצעיר

בקבוקי יין: עיצובים תוססים לקהל הצעיר

לא רק מבוגרים ומיושבים בדעתם נהנים מלגימת יין. כדי לשכנע אותנו בזאת, החברות מעצבות את הבקבוקים בהומור, תוך שימוש בדימויים מסקרנים, מבחני רורשאך וקריצה לעולם המוזיקה. יין כבר לא שותים רק בערב החג – ואפילו הבקבוקים מעידים על כך.

מעבדה: לוגו לסטודיו למשחק תיאטרון חולון

מעבדה: לוגו לסטודיו למשחק תאטרון חולון

דבר ראשון, היה לי חשוב שהלוגו יהיה שונה, מיוחד, שיגרום לסטודיו למשחק בחולון להתבלט מול בתי ספר רבים למשחק הקיימים בארץ. בכדי לענות על זה, ידעתי שאני חייבת להתרחק מהדימויים הבאנלים השייכים לתאטרון. מסכות, במה, וילונות אדומים וכו', כל זה לאיתאים.

הרצאה כנס איגוד השיווק 2010

הרצאה בכנס איגוד השיווק 2010

כנס איגוד השיווק הינו כנס הנערך אחת לשנה והוא דן בסוגיות המרכזיות של המשק הישראלי בתחום השיווק והפרסום. באי הכנס מיטב סמנכלי השיווק ומנהלי השיווק מהמשק הישראלי ופאנל המרצים נמנים מנכ"לים , אנשי שיווק, אנשי מדיה, חברות מחקר, הוגי דעות, מומחים בתחומם.

מנשנשים בעיניים: תולדות אריזות חטיפי צ'יפס

מנשנשים בעיניים: תולדות אריזות חטיפי צ'יפס

תוספת למנה העיקרית, ג'אנק פוד או סתם נשנוש – מאז הומצא לראשונה, ככל הנראה בשנת 1853, עבר הצ'יפס גלגולים למכביר. כעת מגיעים טרנד הבריאות והמודעות לתזונה גם לחטיפי הצ'יפס, דבר שמתבטא באריזות.

פסטה ואורז: המוצרים בסיסיים – האריזות לא

פסטה ואורז: המוצרים בסיסיים – האריזות לא

כשנכנסים לסופר על מנת לרכוש מוצר בסיס, כדוגמת פסטה או אורז, צריך להתעכב מול המדפים לא מעט זמן. שכן היום, בשונה מבתקופת הצנע והשוק השחור אין לנו רק ברירה אחת, יש לנו אינספור אפשרויות. על אריזות אורז ופסטה.

אריזות השוקולד – מתוק מבחוץ זה גם מתוק מפנים?

אריזות שוקולד – מתוק מבחוץ זה גם מתוק מפנים?

המבוגרים מביננו בוודאי זוכרים את ההרגשה שנלוותה לפתיחת המזוודות על ידי ההורים, כאשר הם חזרו מחו"ל והביאו עמם טובלרון. בזמנו נדמה היה, לפחות מבחינתי, שזה השוקולד הכי טוב בכל העולם, אולי בגלל האריזה, שעדיין נראית כמו טיל ומכילה בתוכה מספר חפיסות קטנות, ואולי בגלל שהוא סימל עבורי את העולם הגדול.

מותגי התה

לא רק לסבתא: עיצובים לוהטים לכוס התה שלכם

צבעוניות יוצאת דופן, שימוש בשמות קליטים וביטויים ציניים, פנייה לשוחרי איכות הסביבה ושימוש בפטנטים – כך דור העתיד של מותגי התה מתנתק מהתדמית המשעממת ופונה לציבור. ככל שהדבר נוגע לתרבות שתיית התה, נדמה שהיא עדיין מתקשרת לתרופת סבתא במקרה של שפעת, למשקה בעל השפעה מרגיעה, ולמשקה מחמם ביום חורף קר.

אריזות השייקים הטבעיים

מאיזה בקבוק אתה שותה את ה-Smoothie שלך?

השייקים הטבעיים המציפים את קניוני ארצנו החלו את דרכם בברזיל, והגיעו לארה"ב בשנות ה-30 וה-40 של המאה הקודמת. מאז נוספו למשקאות בסיסי חלב או פרוזן יוגורט, וכן מגוון פירות וטעמים חדשים. אריזות המותגים בענף מקפידות לשדר דימוי טבעי, עסיסי, צבעוני ונקי

מים מינרליים

באיזו אריזה תרצו את מי השתייה שלכם?

ותר מ-3,000 מותגים של מים מינרליים מתחרים כיום על תשומת הלב של הצרכנים. בניסיון לחדור לנישה הצפופה הזו נדרשים המעצבים להפעיל את מלוא היצירתיות בעיצוב האריזה. אז איך תרצו לשתות – באריזת שמפניה או באריזת קרטון מתכלה?

הרצאה בבית השגריר הסלובני על אריזות חדשניות ומותגים מהעולם

הרצאה בבית השגריר הסלובני על מותגים ואריזות חדשניות מהעולם

לשכת ההמסחר סלובניה ישראל מתאגדת בימים אלה, בראשותו של היו"ר מר דרור דותן. לקראת התאגדותה התכנסו אנשי עסקים בביתו של השגריר, לחתימה על הקמת לשכת מסחר זו. למפגש זה הוזמן פדי מרגי – הנמנה בין החותמים, להעניק הרצאה על אריזות חדשניות מהעולם, ועל מותגים מעוררי השראה.

סוכריות אוממי

מעבדה: יצירת תדמית לסוכריות אוממי

זה היה תרגיל מיתוג ובניית זהות ויזואלית לסוכריות מציצה בטעם אוממי. המיתוג תוכנן להיות מאוד עכשווי, יוקרתי ואורבני. קהל המטרה היו אנשים בגילאים בין 21-28. השפה הגראפית משלבת פורטרטים נקיים מודרניים, אשר מייצגים את קהל המטרה, יחד עם סביבות אורבניות בכדי לשקף את הטבע ההפכפך ורדוף של טעם האוממי.

מעבדה: תדמית לכנס הבונים החופשיים

מעבדה: תדמית לכנס הבונים החופשיים

במסגרת הפרויקט בחרתי כי הכנס יהיה כנס בינלאומי ויתקיים בארץ בשם: Under Construction, שם המכבד את העבר אך מעיד על מטרת הכנס לפיתוח העתיד.

חולבים את המותג: אריזות למשקאות החלב

חולבים את המותג: אריזות למשקאות חלב

רגע של נוסטלגיה: לפני לא מעט שנים, היה זה תפקידו של החלבן לספק לנו חלב טרי מידי יום. בהתחלה היו מעבירים את החלב מהרפת ומהמחלבה באמצעות כדים מיוחדים, עשויי ברזל. החלבן היה מתריע על בואו באמצעות פעמון, כשהוא רכוב על סוס רתום לעגלה, וכל אנשי הרחוב היו יוצאים לקראתו, עומדים בתור ומגישים לו סיר או כד אחר, לתוכם היה שופך את החלב. את החלב היו ממהרים להרתיח ולהעביר לארגז הקרח הביתי.